Sunday 30 August 2009

Ρωτάνε φίλοι και αναγνώστες...

...προς τι αυτή η "κωλοτούμπα" με την μη κριτική σε Κετσπάγια και τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα προκριματικά...

Καμία κωλοτούμπα μάγκες, καμία απολύτως!

Προσωπικά, και νομίζω πως αυτό το έχω αναλύσει επαρκώς μέσα στο καλοκαίρι, ο πύχης των φιλοδοξιών (και των απαιτήσεών) μου για τον φετινό Ολυμπιακό έχει κατέβει πολύ χαμηλά.. 'Η για να το θέσω πιο σωστά, φρόντισε ο... θείος να τον κατεβάσει πολύ χαμηλά με τις επιλογές του (απομάκρυνση Βαλβέρδε, πρόσληψη Κετσπάγια, αναιμικές μεταγραφές..)

Με βάση τα δεδομένα αυτά, τι απαιτήσεις να έχεις; Μια μόνο (αλλά βασική..), την πρόκριση στους ομίλους για να εξασφαλίσει ο θείος (και η εταιρία!) τα 15-20 εκατομμύρια της συμμετοχής.. Αυτό λοιπόν ο Κετσπάγια το πέτυχε και γι' αυτό - είμαι σίγουρος - πως στα μάτια του προέδρου είναι ήδη επιτυχημένος (χο χο χο..)

'Οσο για το πως ονειρευόμαστε εμείς τον Ολυμπιακό; Σίγουρα αλλιώς, σίγουρα όχι με Κετσπάγια οδηγό.. αλλά άντε να το εξηγήσει κάποιος αυτό στον Κόκκαλη..

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά όπως και ο Δώνης, ο Κετσπάγια δεν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει το κουμάντο μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός (όπως και ο Λεμονής την πρώτη φορά που ανέλαβε..) Προπονητής που ακόμα κάνει τα πρώτα του βήματα επαγγελματικά, είναι λογικό και αναμενόμενο να παρουσιάσει μια ομάδα σε σύγχηση.. κυρίως όταν η ομάδα καλείται να λειτουργήσει και δημιουργικά...

ΥΓ. Με τον Galleti τι γίνεται;;;

No comments:

Post a Comment