Saturday 8 August 2009

χα χα χα..... είναι χαβαλεδιάρικα αυτά τα troktika...

Μας κούρασε αλλά ας τον πάρουμε πλέον στο ...ψιλό

Μετά από το σοκ που πέρασε στο σπίτι του στην Εκάλη όταν είδε να ξανανοίγει το troktiko ο Μάκης τα ξέχασε όλα. Τι google που έγραφε ότι μας έκλεισε λόγω εκβιασμού κ.α. Κάτι πρέπει να γράψει και αυτός. Αλλά 24 ώρες ρε Μάκη για να γράψεις αυτά τα πράγματα; Έχασες την φόρμα σου. Στο "Π.Θ" έγραφες 200 λέξεις την εβδομάδα και τώρα έφθασες στις 50 λ.!
Τι να ασχοληθούμε ρε παιδιά; Ο γιατρός μας είπε να του λέμε...ναι. Οπότε ναι Μάκη μας. Πλέον ο καημένος έφθασε στον πάτο. Πόσα μπορούμε να πούμε και να γράψουμε αλλά έχετε δίκιο. Απευθυνόμαστε σε ξύπνιους αναγνώστες που καταλαβαίνουν. Η πλάκα είναι που λέει ότι ασχολούμαστε μαζί του! Στο μεταξύ όλος αυτός γράφει, ξεγράφει, αναιρεί, βρίζει. Ας τον τρελό στην τρέλα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (Με κόκκινα εμείς απαντάμε στο...ψιλό)


"@ Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν βγει η εφημερίδα, εάν σκούζουν έτσι επειδή πρόκειται να βγει…

Σεισμός και καταποντισμός. Τα μνήματα άνοιξαν, οι ουρανοί εσχίσθησαν και τα όρη κόπηκαν στα δύο. Και εγένετο η εφημερίδα του Μάκη.

@ Γράψτε καμιά είδηση ρε σεις εκεί στο τρωκτικό…

Οκ. Έγινε θα το κάνουμε. Δεν το είχαμε σκεφθεί. Σε ευχαριστούμε. Αν πεθάνει κανένας σαν τον Michael Jackson βάλτο πρώτο θέμα. Αξιολόγηση λέγεται αυτό. Ιεράρχηση ειδήσεων. Καλά εμείς είμαστε νέα παιδιά με λίγη τρέλα παραπάνω αλλά εσύ που είσαι ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ασχολείσαι με τους κ... και τέτοια θέματα που τα βάζεις και στην πρώτη σελίδα;

@ Μας φλομώσατε στους κώλους και τον Τριανταφυλλόπουλο…

Το ίδιο είστε. Ένα και το αυτό. Αλλά εμείς ασχολούμαστε με κ.... και εσύ με θέματα του κ...
Τι είναι πιο original;

@ Ε, μα το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς...

Άντε ντε ρε Μάκη. Εσύ να τα ακούς. Δεν κουράστηκες; Βλέπουμε κάνεις και...
αυτοκριτική

@ Σωκράτη, φαντάζεσαι να σε είχε αφήσει να γίνεις καλόγερος το αφεντικό, τι ιστορία θα έγραφες με τις πουστιές που κάνεις;

Φαντάσου τι δικαιολογίες θα έβρισκε για να φύγει από δίπλα σου. Εκτός και θα κλεινόταν σε μοναστήρι για να σε αποφύγει. Καλύτερο ακούγεται. Ρε μήπως στο είπε επίτηδες όταν ήσουν χάλια με κάποια ....ΥΠΑΙΤΙΑ; Όλα τα μαθαίνουμε αλλά μην το συνεχίσουμε. Πραγματικά θα γίνεις ρόμπα. Άστο. Ευτυχώς αυτός πρόλαβε και έκανε το prison break. Τώρα μείνε εσύ και οι άλλοι στο "Εξπρές του Μεσονυχτίου". Πως να αποδράσεις από τον εαυτό σου;
Άντε τα κείμενα σου είναι ότι πρέπει για να τα διαβάζει όταν μεγαλώσει το βαφτιστήρι σου. Πως ένα βράδυ στις 31/12/2008 ώρα 9.00μμ , πριν την αλλαγή του χρόνου(απ'έξω τα ξέρουμε) άρχισες να τον καθυβρίζεις. Επειδή παραιτήθηκε από την εκπομπή σου. Και από τότε το βιολί σου. Είσαι καλός πνευματικός ΠΑ-τέρας.

@ Ποιος Εφραίμ και ποιος Ρασπούτιν…

Ο Τριανταφυλλόπουλος

@ Τελικά έχει δίκιο ο κόσμος που λέει, ότι εάν δεις άνθρωπο κολλημένο με τη συντήρηση και το παπαδαριό κάνε πέρα…

Γιαυτό έχεις κάνει πέρα τον μπαμπά σου; Αυτά πρεσβεύει.

@ Εμείς πάντως σας το γράψαμε πολύ νωρίς ότι η όλη ιστορία είναι ένα φιάσκο στημένο…

Ε, τότε τι επέμενες και έγραφες τις μπούρδες που τις ανεβακοτέβαζες; Ακόμα και τώρα που έγινες ρόμπα θέλεις να λες ότι δικαιώθηκες. Ναι Μάκη μας, ναι.

@ Φανταστείτε τι φόρα είχε πάρει ο ιπποκόμος τους, που έγραφε ότι τώρα όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί αντί για τον Μάκη πηγαίνει στο τρωκτικό!..

Ποιον εννοεί; Εκεί που ήμασταν εμείς ιπποκόμοι τώρα μας αναβάθμισε. Έχουμε ιπποκόμους. Μας έδωσε γαλόνια ο Μάκης.

@ Και πώς θα του μοιάσεις ρε ακατοίκητε του Μάκη με τέτοια που γράφεις γι’ αυτόν;

Να μας λείπει! Ε, όχι και να σου μοιάσουμε. Βάζουμε καλύτερα μια θηλιά στον λαιμό και πάμε στον βράχο της Πειραικής.


@ Όχι πούστη μου (τρόπος του λέγειν μην το πάρεις κατάκαρδα) αυτό δεν το αντέχουμε ούτε εμείς…

Ε, καλά ότι είσαι χυδαίος το ξέρει όλος ο ντουνιάς απλά το επιβεβαιώνεις κάθε μέρα. Ομοφοβικέ, ρατσιστή(πάρτα)! Βαλλιανάτε πάνω του. Σε βρίζει.

Άντε να είσαι καλά και να πας διακοπές. Εμείς όλοι διακοπές είμαστε στην...Καλλιθέα όπως λες! Εσύ στην Αθήνα έχεις μείνει κλεισμένος στο σπίτι. Πονηρούλη τα ξέρουμε όλα. Απογοητευμένος και σκεπτικός. Ψάχνεις άτομα. Α, ρε Μάκη. Καλή επιτυχία στους επόμενους ...χαφιεδισμούς σου. Μην παρεξηγηθείς. Δεν σε γράψαμε εμείς "εθνικό χαφιέ". Άλλοι το έγραψαν και δεν έκανες τίποτα. Άρα το αποδέχθηκες.
Τα υπόλοιπα έτσι και αλλιώς ξέρεις που θα τα πεις με τον πρώην δικό σου. Μάζευε όμως στοιχεία μέχρι τότε. Προσπάθησε να δέσεις όσα έχεις γράψει γιατί σε βλέπουμε πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δύσκολα. Κοντά και εσύ Κιμ γιατί το 1,5 εκ που πληρώνετε τώρα σε αγωγές θα αυξηθεί!
Άντε γειαααααααααα. Αριβεντέρτσι που λένε και οι Ιταλοί, τα πρότυπα σου.
Τσιν-Τσον που λένε και τα ...Κορεάτικα Ρομποτάκια.

Άντε να περάσεις και το cnn όπως έλεγες στο γραφείο σου.
"Παιδιά μπορούμε να περάσουμε και το cnn"!!!

Ένας γιατρόοοοοοοοοοοοος

No comments:

Post a Comment