Monday 13 September 2010

Επαγγελματισμός ή μισθοφορία;;

http://www.sport-fm.gr/article/292551

Ευτυχής για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο 34χρονος φουνταριστός πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει… στρατόπεδο μετά από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

«Ήταν όνειρο να παίξω κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό. Το είχα από τότε που ήμουν στη Βουλιαγμένη. Ήταν ώριμες οι συνθήκες να αγωνιστώ φέτος σε αυτή την ομάδα κι έγινε», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να με πάρουν ήταν τεράστια. Αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη προσπάθεια ήταν ο Νίκος Πλυτάς. Ο χώρος του πόλο θέλει έναν καλό Παναθηναϊκό και είναι καλό για όλους μας να πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα. Το αξίζει σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, ίσως ο μεγαλύτερος».

Σχόλιο: Σε μια περίοδο που πράσινοι και κόκκινοι κάνουν ότι μπορούν για να πολώσουν το κλίμα (εν ονόματι της... φιλίας!), ο Γιώργος Αφρουδάκης δείχνει τον δρόμο: μισθοφόρος; Φυσικά και όχι, απλά επαγγελματίας αθλητής, όπως κάποιοι-κάποιοι είναι επαγγελματίες παράγοντες, άλλοι επαγγελματίες διαιτητές κ.ο.κ. - κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

No comments:

Post a Comment