Sunday 12 September 2010

Όταν η "δημοσιογραφία" σου είναι αυτού του επιπέδου...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=pY43rv2wVSpBQPvy&Rec_ID=558

Παλικάρια, δεν ήρθαμε χθες στην Ελλάδα. Παλικάρια, ξέρουμε τι «παιζόταν» και κυρίως πως «παιζόταν» το παιχνίδι. Παλικάρια, θέλετε να σας πούμε για τη φάση του Βύντρα; Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Ε, και; Ο Παναθηναϊκός ρε μάγκες δεν κάνει τις επενδύσεις τα τελευταία χρόνια; Άρα, δεν δικαιούστε να μιλάτε. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ, δεν σας βολεύει η κουβέντα. Ή αν θέλετε να συζητήσουμε, απλά κοιτάξτε στιγμιότυπα από τα πρωταθλήματα που πήρατε τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε τι έγραφαν συγκεκριμένες εφημερίδες, όταν ο Παναθηναϊκός αδικούνταν από την διαιτησία. Και μετά, συζητάμε.

Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, δεν σας παίρνει. Πρέπει να περάσουν 12 χρόνια με πέναλτι 20 φορές απ’ του Βύντρα, για να σας… κοιτάξουμε στα μάτια, όσον αφορά τα… ανθρώπινα λάθη των διαιτητών υπέρ σας και σε βάρος μας.

Τέλος εδώ. Και πάλι μπράβο στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο εύκολο.

Σχόλιο: Αυτοί είμαστε! Ναι, πρώτο πληθυντικό χρησιμοποιώ! Με τέτοιες... ουσιαστικές, ψύχραιμες και - πάνω απ' όλα - αντικειμενικές απόψεις από δημοσιογράφους (πράσινους, κόκκινους, κίτρινους δεν έχει την παραμικρή σημασία), απορώ γιατί να περιμένει κανείς να αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αν είναι δυνατόν να δίνουν χώρο και χρήμα σε κάποιον για να γράφει, ναι, δεν είναι πέναλτι και γουστάρω που δεν είναι πέναλτι και γουστάρω να (σ)το κάνω για άλλα 12 χρόνια!

Με διαιτητές σε εντεταλμένη υπηρεσία, δημοσιογράφους-commando σε payroll ομάδων και διοικήσεις διεφθαρμένες από την κορυφή ως τα νύχια, καλύτερα όλοι οι υγιείς φίλαθλοι (αυτοί οι.. 10-15 που έχουν απομείνει) να βάλουν μια δορυφορική και να ασχολούνται μόνο με Primera Division και Premier League!

No comments:

Post a Comment