Tuesday 9 March 2010

Oι αλήθειες του Αντώνη...

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=53966&nt=108&lang=1

Τα πράγματα με το όνομά τους είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού. Δεν δίστασε να πει ότι μπορεί να θυσιαστεί μια ακόμα σεζόν για να ξαναγίνουν οι ερυθρόλευκοι ομάδα.

Κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από τη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του Θρύλου συζητούσε με συμπαίκτες του, σύμφωνα με το «ΦΩΣ»:

Για τη φετινή σεζόν: «Η στεναχώρια είναι μεγάλη, γιατί από εκεί που πέρυσι είχαμε φτάσει και ήμασταν ένα κλικ για να φτιάξουμε μια ομάδα, να κάνει τη διαφορά τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, τώρα έχουμε πάει πέντε χρόνια πίσω. Με τον Βαλβέρδε και ας μην ήταν ο μεγάλος προπονητής, είχε η ομάδα, διάθεση καλή νοοτροπία. Φέτος το πράγμα στράβωσε από την αρχή, με τον Κετσπάγια, την γκρίνια και τη μουρμούρα και έκτοτε δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε».

Για τα φετινά λάθη: «Στην αρχή για έναν μήνα με τον Ζίκο είπαμε μήπως το ξεπεράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πέρυσι ήμασταν ομάδα. Και με δύο προσθήκες θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα σύνολο να κάνει τη διαφορά. Η διαφορά μας είναι φέτος ότι δεν υπάρχει διάθεση. Πέρσι το χαιρόμασταν. Με την πλάκα μας, την καζούρα μας, τα πανηγύρια μας. Μην ακούτε που λένε για συστήματα και βλακείες. Πρέπει ο Ολυμπιακός να παίξει με δύο σέντερ φορ για να κερδίσει τον Ηρακλή και τον Εργοτέλη; Η διαφορά είναι στη διάθεση που έχει η ομάδα. Πέρσι λέγαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να τρέξουμε. Εμείς φέτος αυτό που έγινε στην αρχή της σεζόν δεν μπορέσαμε ποτέ να το ξεπεράσουμε. Φέτος δεν είμαστε ομάδα. Ο καθένας παίζει για την πάρτη του».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Και πρέπει να δεχθούμε πρώτα από όλα ότι φέτος έχει γίνει μεγάλη ζημιά στον Ολυμπιακό από αγωνιστικής πλευράς. Όσα έγιναν ήταν καταστροφή. Μπορεί να χρειαστεί να θυσιαστεί και η επόμενη σεζόν για να φτιάξει πάλι ο Ολυμπιακός. Με μπαλώματα δεν θα βρεθεί άκρη. Θέλει δύο χρόνια για να φτιάξει πάλι η ομάδα. Ίσως χρειαστεί να βγει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι και να πει ότι “φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα. Πάμε να φτιάξουμε πάλι την ομάδα μας και αν προκύψει το πρωτάθλημα, ακόμη καλύτερα”».

No comments:

Post a Comment