Wednesday 10 March 2010

Προ τον πυλών ο Ernesto (;;;)

Και να ξέρετε πως ο Ernesto θα είναι πολυ σκληρός διαπραγματευτής! Όπως άλλωστε ήταν και την πρώτη του χρονιά στο λιμάνι.. Ζήτησε πράγματα για την επόμενη σεζόν, ο θείος του έλεγε βάλε μέσα τους μικρούς και ο Ernesto δεν μάσησε.. Επέμενε να ζητάει αυτά που ζήταγε και φτάσαμε στο διαζύγιο, επειδή ο Σωκράτης δεν έχει συνηθίσει να του λένε όχι..

Τα πράγματα φέτος όμως είναι δύσκολα για τον θείο.. Ο Ernesto θα απαιτήσει ΠΟΛΛΕΣ εγγυήσεις.. Ξέρει πως και γιατί την πάτησε πέρυσι και φέτος θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος.. Θα θέσει όρους και - δεν έχω καμία αμφιβολία - πως αν δεν γίνουν δεκτοί, τότε θα σηκωθεί και θα φύγει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.. Όπως κάνουν όλοι οι σοβαροί προπονητές!

Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο όφελος του να επιστρέψει ο Ernesto.. Είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, αλλά ξέρει και πράγματα και καταστάσεις μέσα στην ομάδα.. Δίκαιος, δουλευταράς, με απόλυτο έλεγχο των αποδυτηρίων, θα (ξανα)χαλάσει το βόλεμα αρκετών... αυλικών μέσα στον Ολυμπιακό.. Μήπως δεν είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που ο κόσμος τον θέλει και τον ζητάει με τόση ΘΕΡΜΗ;;;

No comments:

Post a Comment