Thursday 4 March 2010

Ελένη - Λάτσιος: Σκηνο-θεσίας συνέχεια...

Και μάλιστα από το "Κουτί της Πανδώρας"

http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002007&nodeId=10&articleId=1818

"Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι. Προσθέστε και το αντροχωρίστρες πλέον. Αυτοί ευθύνονται για το διαζύγιο της χρονιάς. Διότι αν δεν το ξέρεις το κέρατο είναι σαν να μην υπάρχει.Και όλα προήλθαν από μια κυρία,δημοσιογράφο, που απολύθηκε από το συγκρότημα του κουμπάρου. Πήγε λοιπόν σε αντίπαλο συγκρότημα αλλά ζούσε με το όνειρο της εκδίκησης. Και το κρύο πιάτο της, παραγγέλθηκε στην παραλία όπου παραθέριζε η εθνική σταρ.

Όχι μόνη της βέβαια

-Οι καλαμιές του νησιού απέκτησαν ξαφνικά μάτια και αυτιά. Και φωτογραφικές μηχανές. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ήταν δεκάδες. Το περιοδικό αποφάσισε να τις δημοσιεύσει ενώ αρκετοί τις περιέφεραν χαιρέκακα στα γραφεία.

-Οι κυρίες που επί χρόνια έγλυφαν και αποθέωναν την σταρ, έπαιρναν την εκδίκησή του επίσης. Έτσι βγήκαν οι ανακοινώσεις για να προλάβουν τη δημοσίευση των φωτογραφιών και τα χειρότερα. Ποιά χειρότερα δηλαδή;

-Τα χειρότερα μάλλον έρχονται. Γιατί δικαίωμα στην εκδίκηση έχουν η πάντες. Και η σταρ βεβαίως...Γιατί κυρία μου, τι σας φταίει το κορίτσι αν εσείς έχετε λογαριασμούς με τον κουμπάρο;"

No comments:

Post a Comment