Monday 8 February 2010

Ελληνιάδης... Απλά ΘΕΟΣ!!

http://www.sport24.gr/html/ent/267/ent.343267.asp
Η μέτρηση του ύψους των στεφανιών στον Αγιο Θωμά ήταν η σπίθα που άναψε... φωτιές στις σχέσεις του τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου Σταύρου Ελληνιάδη και του ομολόγου του στον Ολυμπιακό Νίκου Μπουντούρη. Kυκλοφόρησε ότι ο Ελληνιάδης αποχωρώντας φώναξε στον Μπουντούρη... "μετρήστε τώρα τα στεφάνια" και το Sport24.gr αναζήτησε την αφορμή της έκρηξης μιλώντας με τον τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου.

-Οποιοι άκουσαν ή διάβασαν τη φράση σας εξεπλάγησαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα περίμενε κανείς από εσάς να ειρωνευτείτε παράγοντα του Ολυμπιακού.
"Αυτά που είπαμε με τον κύριο Μπουντούρη ήταν προσωπική συνομιλία. Και κακώς ο κύριος Μπουντούρης δημοσιοποίησε έναν μεταξύ μας διάλογο. Εφόσον, όμως, το έκανε, θα έπρεπε να είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να δημοσιοποιήσει ολόκληρη τη συνομιλία μας και όχι μόνο μια δική μου φράση".

-Θέλετε να πείτε ότι προηγήθηκε κάτι; Από ό,τι φαίνεται, δεν μετανιώνετε πάντως για τη φράση σας...
"Δεν παίρνω πίσω αυτό που είπα απευθυνόμενος προσωπικά –αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω- στον Νίκο Μπουντούρη, γιατί ένιωσα ιδιαίτερα προσβεβλημένος από μια δική του φράση. Μου είπε επακριβώς... άντε τώρα στον μικρό Παναθηναϊκό! Μαθήματα ολυμπιακοφροσύνης δεν ανέχομαι από τον κύριο Μπουντούρη. Δεν το ανέχομαι ως Ελληνιάδης".

-Εσείς πώς αντιδράσατε;
"Γυρίζω και του απαντάω... ‘σε μένα το λες αυτό, που έχετε γεμίσει τον Ολυμπιακό με βαζέλες;’. Αυτός ήταν ο διάλογος και έτσι ακριβώς ειπώθηκε. Δεν λέω ψέματα, ούτε δημοσιοποιώ το κομμάτι που με συμφέρει. Εφόσον, όμως, έβγαλε τη συζήτηση προς τα έξω, όφειλε να δείξει την απαιτούμενη ευγένεια και τη γενναιότητα να δημοσιοποιήσει όλο το διάλογο".

Σχόλιο: Ωραίος ο Σταύρος! Και μην ξεχνάμε την θεική του απάντηση στην.. πρόκληση Γιαννακόπουλου οτι ο βάζελος παίρνει όποιους παίκτες θέλει - τότε να τον χαίρεστε τον Τεόντοσιτς, πρόεδρε..
Ετοιμόλογος και ατακαδόρος ο Σταύρος...

ΥΓ. Το σχόλιο για βαζέλες σε ποιούς να πήγαινε άραγε;; Ε Παναγιώτη;;;

No comments:

Post a Comment