Sunday 21 February 2010

Αρχίσαμε πάλι...

http://www.sport24.gr/html/ent/831/ent.345831.asp

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Εργοτέλη, αποτελεί την πανηγυρική δικαίωση του Μπάντοβιτς! Όχι ως προς τις επιλογές του Σέρβου, αφού σε αυτό το κομμάτι, τον είχε πιάσει τρικυμία, ομίχλη και σκόνη από τη Σαχάρα μαζί! Ο Μπάντοβιτς δικαιώνεται για τις προτροπές του να μην ασχολείται κανείς «ερυθρόλευκος» με τους πρωτοπόρους. «Να κοιτάξουμε τα δικά μας μειονεκτήματα, για να βελτιωθούμε», έλεγε και ξανάλεγε ο «Μπόσκο». Πόσο δίκιο είχε…

Σχόλιο: Δίκιο λοιπόν είχε ο - εν τρικυμία - Μπάντοβιτς.. Σκέψου και να μην είχε δηλαδή..
Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την πρεμούρα... στήριξης του κάθε προπον... εεεε, του κάθε τυχαίου που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Μπάντοβιτς - Νινιάδη, εκτός αυτής της μιας μικρής λεπτομέρειας του ότι ΔΕΝ είναι προπονητές..
Κι όσο κάποιοι - κάποιοι τους κρίνουν και τους αντιμετωπίζουν ως προπονητές (βλέπε αναπροσαρμογές συμβολαίων και στήριξη από εφημερίδες και site) μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό.. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες ο Ολυμπιακός κινδυνεύει όχι απλά να μην πάρει προπονητή το καλοκαίρι, αλλά και να βρεθεί αρχές χειμώνα χωρίς προπονητή και χωρίς 2 βασικούς scouters!
Μα πότε πια θα επικρατήσει η λογική στο σύλλογο αυτό;;;

No comments:

Post a Comment