Monday 1 February 2010

Αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση για σας κ.Νικολακόπουλε;;

http://www.sport-fm.gr/article/215726

Κατανοητό να υπάρχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για την απόλυση του Βαλβέρδε, σε σχέση με τυχόν μελλοντική συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Νταμπλ πήρε πέρσι ο άνθρωπος, οι διάδοχοί του (Κετσπάγια και Ζίκο) απέτυχαν και τώρα που τον έδιωξαν τον Ερνέστο, λογικό είναι να συνδέεται το όνομά του με τους «ερυθρόλευκους», που υποτίθεται ότι θα ψάξουν προπονητή για τη νέα σεζόν.

Αλλά όχι και τέτοιος πανικός βρε παιδιά. Καλός προπονητής είναι ο Βαλβέρδε και σίγουρα δεν θα ήταν κακή λύση για τον Ολυμπιακό, αλλά μην φτάσουμε στο σημείο να μυθοποιούμε πρόσωπα. Ένδεια προπονητών είχε φέτος ο Ολυμπιακός κι έτσι στα μάτια μας ο Ερνέστο έγινε…θεός της προπονητικής, ενώ ο άνθρωπος είναι απλά ένας καλός…κανονικός προπονητής, με τα προτερήματα και με τα ελαττώματά του.

Αυτό, άλλωστε, δείχνει και το παλμαρέ της καριέρας του. Έχει κάποιες επιτυχίες, όπως όταν έφτασε στον τελικό του ΟΥΕΦΑ με την Εσπανιόλ κι όταν πήγε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά έχει και πολλές μέτριες στιγμές. Τον άλλο χρόνο του στους Βάσκους ήταν 9ος, ενώ οι δύο σεζόν του με την Εσπανιόλ ήταν 11ος και 12ος αντίστοιχα. Και φέτος με τη Βιγιαρεάλ την είχε 9η, ισόβαθμη με την 10η Οσασούνα. Και γι΄ αυτό απολύθηκε. Δηλαδή, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εκεί γύρω από την 9η έως την 12η θέση πηγαίνει.

Όπως, άλλωστε, και στον Ολυμπιακό, είχε τις καλές του στιγμές, με το νταμπλ και τις μέτριες στιγμές του, με τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση και τα πέντε γκολ από τα Γαλλάκια της Σεντ Ετιέν. Δεν λέει κανείς ότι είναι κακός για τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο. Αλλά μην τον κάνουμε και…μύθο.

Και να δούμε και τι σκαμπάζουν ο Μπάντοβιτς με τον Νινιάδη…

Σχόλιο: Τι λέει ρε παιδιά το παλικάρι; Να δούμε τι μπορεί να κάνουν οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης;; Sorry κιόλας, αλλά για scouter δεν τους πληρώνουν στην ΠΑΕ;; Τι δηλαδή, παίζει να "μετατραπούν" και σε full-time προπονητές;; Αυτά είναι τα μεγάλα σχέδια του Σωκράτη για του χρόνου; Double και Champions League με Μπάντοβιτς-Νινιάδη;;
κ.Νικολακόπουλε, 1000 φορές ένας - απλά - κανονικός προπονητής με τα καλά και τ άσχημα του, παρά 2 scouter, έτσι δεν είναι;;;
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!

No comments:

Post a Comment