Monday 1 February 2010

Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν πόσο γελοίοι - σκηνο-θετικά! - γίνονται;;

Κάνοντας την καθιερωμένη πρωινή μου βόλτα σε διάφορα sites και blogs, δεν μπορώ να μην (ξανα)σχολιάσω την... δήθεν οργή για τον κουτσομπολίστικο ξεπεσμό (και καλά..) των Ελλήνων, με αφορμή τον χωρισμό της Μενεγάκη..

Μα καλά, όλοι αυτοί που τα γράφουν αυτά δεν καταλαβαίνουν πόσο γελοίοι γίνονται;;

Αν κάτι δεν σε αφορά, απλά δεν ασχολείσαι.. Είναι τόσο απλό! Το να ασχολείσαι, και καλά για να το καυτηριάσεις και να προβάλεις την "άλλη" πλευρά, είναι τόσο (μα τόσο..) υποκριτικό...

Εξοργίζομαι πραγματικά μ΄ αυτούς που βγαίνουν, προσπαθούν να πάρουν πάνω τους ένα κομμάτι δημοσιότητας μόνο και μόνο, κατηγορώντας και κατακρίνοντας αυτούς που ασχολούνται με τα του χωρισμού - γιατί εσύ τι κάνεις αυτήν την στιγμή ρε.. λα-κα-μά;;

Το παιχνίδι είναι φυσικά γνωστό... και πολύ άσχημα σκηνο-θετημένο! Σε κάθε συζήτηση, σε κάθε panel, πρέπει να υπάρχει νταβαντούρι για να προκαλέσει συζήτηση και ενδιαφέρον.. Έτσι λοιπόν κάποιοι δείχνουν - και καλά - γνήσιο ενδιαφέρον για το διαζύγιο και κάποιοι άλλοι τους κατηγορούν που δεν ασχολούνται με κάτι πιο σοβαρό.. και μετά ακολουθούν οι δήθεν διαφωνίες - καυγάδες!! Κακή, κάκιστη, ενοχλητική σκηνο-θεσία!

Στο δικό μου το σκηνο-θετικό μυαλό τα πράγματα είναι απλά: η Ελένη επέλεξε να ζει μια - πολύ - δημόσια ζωή, οπότε τώρα - καλώς ή κακώς - θα πρέπει να ανεχτεί και ένα πολύ δημόσιο διαζύγιο..

No comments:

Post a Comment