Monday 21 September 2009

Troktiko vs. δημοσιογράφοι: μέρος.. ερμ.. ούτε κι εγώ ξέρω..

Άλλο ένα κεφάλαιο λοιπόν στο.. έπος των πολέμιων του troktiko... Αυτή την φορά, glamourάτο και high-profile..

Χατζηνικολάου λοιπόν εναντίον troktiko.. Ή αλλιώς, ένας ακόμη δημοσιογράφος εναντίον του troktiko..

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αυτές μπορείτε να τις ακούσετε είτε στο ραδιόφωνο του Χατζηνικολάου είτε να τις διαβάσετε στο troktiko..

Εγώ θα μείνω στο σκηνο-θετικό κομμάτι..

Δεν μπορεί ρε μάγκες, κάτι καλό θα κάνουν τα - αγαπητά σε μας - τρωκτικά για να συγκεντρώνουν την.. οργή τόσων και τόσων δημοσιογράφων (με ελάχιστες εξαιρέσεις, βλέπε Τέρενς Κουίκ)

Το σίγουρο είναι πως το troktiko βλάπτει σοβαρά την δημοσιογραφία - με ή χωρίς εισαγωγικά, το αφήνω σε εσάς - και, κατά την ταπεινή σκηνο-θετική μου γνώμη, καλά της κάνει!! Έχουμε βαρεθεί πια να βλέπουμε τόσους και τόσους δημοσιογράφους να παίρνουν γραμμή, άλλοι από δεξιά και άλλοι από αριστερά..

Δεν ξέρω αν τα τρωκτικά είναι άγια - πιθανότατα όχι, αλλιώς δεν θα... ζούσαν στους υπονόμους - αλλά όχι να μας το παίζουν αγγελούδια και αμόλυντοι οι δημοσιογράφοι.. Γιατί λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν ακόμη ως λειτούργημα..

Και όχι, αυτή δεν είναι μπηχτή για τον Χατζηνικολάου - αυτό είναι ένα μικρό σχόλιο με αφορμή την κόντρα με τον Χατζηνικολάου..

ΥΓ. Και στην τελική, αποφασίστε! Ποιοι είναι τελικά αυτοί που προστατεύουν τα τρωκτικά;; Γιατί, με το συμπάθειο κιόλας, άλλα τόση προστασία δεν έχουν ούτε οι.. π***ανες πολυτελείας!!!

No comments:

Post a Comment