Sunday 13 September 2009

Τα λέγα εγώ... από τον Μάιο!!!

Έγραφα λοιπόν στις 7 Μαίου σε αυτό εδώ το blog:

Χωρίς μισόλογα.. Ο Κετσπάγια είναι λίγος για τον Θρύλο και αυτό φοβάμαι πως θα αποδειχτεί πολύ γρήγορα.. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια και δυσκολεύομαι να δω πως προσωπικότητες τύπου Galetti, Dudu, Diogo, θα δεχτούν να κάνουν οτι τους πει ο... καραφλίδης!

Γιατί λοιπόν Κετσπάγια; Απλό! Έχει το ένα (και μοναδικό ίσως) χαρακτηριστικό που γουστάρει ο θείος: υποταγή! Τι αξιώσεις (οικονομικές, μεταγραφικές ή άλλου είδους) να έχει ο Τιμούρης; Εδώ ο ίδιος βγαίνει παντού και παρακαλάει να του δοθεί η ευκαιρία.. Λίγος.. Αναλώσιμος.. Με ασπίδα τον Τζόλε, ίσως να καταφέρει να βγάλει... παρέλαση, αλλά ολόκληρη χρονιά; Δεν το βλέπω... Λυπάμαι, αλλά δεν...

Σαν να την βλέπω ήδη την σκηνή μπροστά μου, συνέντευξη τύπου και παρουσίαση καραφλίδη και ο θείος να καγχάζει: “Χο χο χο, φέραμε τον προπονητή που πέρυσι ξεφτίλισε τον Valverde... Χο χο χο...”

ΥΓ. Όσο για τον καραφλίδη, δεν έμαθε φαίνεται από το πάθημα του Δώνη.. Oh well, σάμπως ο πρώτος θα ναι ή ο τελευταίος που την είδε έτοιμος για μεγαλεία; Μετά απο ένα τριμηνάκι στον Θρύλο, ε, όλο και κανάς Ατρόμητος θα βρεθεί να του προσφέρει κανά συμβόλαιο... Αλλιώς η Κύπρος να είναι καλά... (Τουλάχιστον του έβαλα ωραία foto!)

Ολόκληρο το post εδώ

'Οπως σας τα έλεγα.. Και χωρίς την ασπίδα του έταιρου καραφλού, δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία για το αν ο Κετσπάγια θα βγάλει.. παρέλαση!

Ξέρετε, είναι απ' αυτά τα αστεία, που στο τέλος δεν ακούς κανένα... χο χο χο...

No comments:

Post a Comment