Monday 14 September 2009

Μέγας σκηνο-θέτης ο άτιμος!!

Καλά, όχι ότι είχα καμία αμφιβολία περί τούτου.. αλλά σήμερα πήρα άλλη μια επιβεβαίωση..

Δεν είναι χαζός ο Σωκράτης.. Ακούει, απλά κάνει πως δεν ακούει.. Είναι επιχειρηματίας, κεφαλή σε μια Ανώνυμη Εταιρία.. Αλλά ας πάω ένα βηματάκι πιο πίσω...

Τι λέτε να τον πείραξε περισσότερο το Σάββατο;; Η εμφάνιση της ομάδας, το κοουτσάρισμα (ο Θεός να το κάνει) του Κετσπάγια ή μήπως οι ιαχές των οπαδών στο φινάλε;;

Το τελευταίο θα μου πείτε.. Χμμμ, κοντά είστε! Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω (αλλά είμαι βέβαιος πως πέφτω μέσα!), αλλά αυτό που πιο πολύ θορύβησε τον Σωκράτη ήταν η.. απουσία του κόσμου!!

Μόνο 16.000;; Αδιανόητα μικρό νούμερο για εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού..

Και είναι που είναι στα κάτω της η ομάδα, αν αρχίσουν και οι ίδιοι οι οπαδοί (πελάτες της εταιρίας σου, ε; Μην το ξεχνάμε!) να σου γυρνάνε την πλάτη, το χάσες το παιχνίδι.. Όχι μες στο γήπεδο, αλλά εκεί που πονάει περισσότερο, εκτός!!

Και ο Σωκράτης είναι γέρικη αλεπού και το πιασε αμέσως το πρόβλημα.. Ποιος Κετσπάγια τώρα.. Αναλώσιμος.. Όπως κάθε προπονητής του Ολυμπιακού.. τέως, νυν και.. ο επόμενος!

Η πελατεία όμως;; Αυτή δεν μπορεί να χαθεί.. Αυτό θα είναι ΟΝΤΩΣ καταστροφή (ποια ισοπαλία με την Καβάλα τώρα;;)

Γι' αυτό και κινήθηκε άμεσα ο θείος.. Ποιες φωνές και νουθεσίες σε Κετσπάγια και παίκτες τώρα; Αυτά μπορούν να περιμένουν.. Ποιος όμως ρισκάρει να διατηρηθεί αυτό το κλίμα ψυχρότητας / απογοήτευσης των οπαδών και να μαζευτούν στο πρώτο ματς του Champions League μόνο 10.000 νοματαίοι;; Να περάσει δηλαδή προς τα έξω πως ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί μιας ομάδας δεν ενδιαφέρονται για την πορεία της ομάδας τους στην λίγκα με το περισσότερο πρεστίζ;; Με μια λέξη, απαξίωση..

Όχι , όχι, αυτό ο Σωκράτης δεν μπορεί να το επιτρέψει.. (Εξάλλου, τι θα πουλήσει μετά; Ποια δυναμική του συλλόγου και των οπαδών, ποια υπεραξία;;;)

Γι' αυτό και το μήνυμα στους οπαδούς (είμαι σίγουρος θα) ήταν σαφές: Δεν υπάρχει κανείς Κετσπάγια, υπάρχει μόνο η ομάδα.. Κι αυτή την στιγμή σας χρειάζεται.. Στα δύσκολα.. Να περάσουν (όπως περάσουν) τα δύσκολα και μετά εδώ είμαστε, θα την βρούμε την άκρη.. Εμείς (επιχειρηματίες-πελατεία) να είμαστε εντάξει και από... μεσάζοντες (βλέπε, προπονητές και παίκτες) να φαν κι οι κότες..

Τι θα κάνει λοιπόν ο οπαδός;; Μα, φυσικά και θα στηρίξει, όχι γιατί του το ζήτησε ο Σωκράτης, αλλά γιατί την πονάει την ομάδα.. Ακόμα και όταν τον πληγώνει.. Ή μάλλον, ακόμη περισσότερο τότε!!

Cut..

Σωστόοοοος ο σκηνο-θέτης!!

No comments:

Post a Comment