Tuesday 24 March 2009

Natasha Richardson

Πιθανόν πολλοί από εσάς να περιμένατε ένα post από αυτό εδώ το blog σχετικά με τον θάνατο της Natasha Richardson... ειδικά πατώντας πάνω στην βάση οτι έβαλα post για τον θάνατο της Jade Goody!!

Υπάρχει λόγος γι΄αυτό και είναι και πάρα πολύ απλός. Από σκηνοθετικής πλευράς, η Natasha Richardson δεν είχε ποτέ να μου πει κάτι. Φυσικά και είναι τραγικό γεγονός ο θάνατός της (ειδικά με τον τρόπο που έγινε), αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε για να αναπαραγάγουμε ειδήσεις, αλλά για να τις σχολιάζουμε... και μάλιστα, πάντα από μια σκηνοθετική πλευρά..

Και όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η ζωή και ο θάνατος της Jade Goody είχε μεγαλύτερο σκηνοθετικό ενδιαφέρον από τη ζωή και τον θάνατο της Natasha Richardson.

Εξηγούμαι... Ως σκηνοθέτης ψάχνεις πάντα την ιστορία, το γιατί, την ευκαιρία να θέσεις ερωτήματα – καλώς ή κακώς (δεν είναι της παρούσης) το γενονός πως για τον θάνατο της Jade ένιωσε την ανάγκη (ή είδε την ευκαιρία) ακόμη και ο Βρετανός πρωθυπουργός να κάνει δηλώσεις έχουν – σκηνοθετικά – μεγαλύτερο ενδιαφερόν από το γεγονός πως το Broadway έσβησε – θεατρινίστικα – τα φώτα του για ένα λεπτό για την Natasha…

No comments:

Post a Comment