Friday 31 August 2012

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Ζευγάρι η Jennie Garth και ο Luke Perry, 20 χρόνια μετά το "Beverly Hills 90210";

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Gossip/zeygari-h-jennie-garth-kai-o-luke-perry-20-xronia-meta-to-beverly-hills-90210.1911576.html?utm_source=Sport24Widget&utm_medium=S24Footer&utm_campaign=24mediaWidget

Τα ξένα μέσα έχουν βουήξει το τελευταίο 24ωρο, δημοσιεύοντας ότι η Jennie Garth και ο Luke Perry, οι φημισμένοι ηθοποιοί του  "Beverly Hills 90210", συναντήθηκαν στα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής διαφήμισης. Μόνο που η σχέση τους, οι κινήσεις αλλά και η χημεία τους δε θύμιζε καθόλου δύο φίλους.


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του National Enquirer, στα γυρίσματα της διαφήμισης για λογαριασμό της εταιρείας Old Navy, έδειχναν να λειτουργούν σαν ερωτευμένοι από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, αλλά και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μάλιστα μια πηγή δήλωσε στο περιοδικό: "Από τη στιγμή που συνάντησε η Jennie τον Luke ένιωσε πως τον ερωτεύτηκε κι εκείνος αισθάνεται το ίδιο. Υπάρχει μια απίστευτη χημεία μεταξύ τους και την αναβίωσαν μετά από τόσα χρόνια. Απλά συνέβη".

Τόσο η 40χρονη Jennie, όσο και ο 45χρονος  Luke είναι γονείς από προηγούμενους γάμους, ενώ και οι δύο έχουν πάρει διαζύγιο.

Το τι πραγματικά τρέχει μεταξύ τους θα φανεί πολύ σύντομα, καθώς... ουδέν κρυπτόν υπό το Hollywood.

Σχόλιο: Άντε σου λέει να είσαι ο... Μπράντον μετά! Να στην φάει την Κέλι στην σειρά, αλλά να στην... φάει και στην ζωή;;; 

No comments:

Post a Comment