Wednesday 29 August 2012

Γίνεται… τσάρος ο Παπαδόπουλος

http://www.sport-fm.gr/article/575835


Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του διεθνούς στόπερ από τον Ολυμπιακό στη Σάλκε είχε φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ και τώρα οι Γερμανοί ετοιμάζονται να τον πουλήσουν με τα δεκαπλάσια χρήματα (20 εκατ. ευρώ).

Το πρώτο συμβόλαιο του 20χρονου κεντρικού αμυντικού ήταν 450.000 ευρώ και μέσα σε ενάμιση χρόνο, αφού οι διοικούντες τον σύλλογο του Γκελζενκίρχεν εκτίμησαν την αγωνιστική πρόοδο που είχε σημειώσει, αυξήθηκε σημαντικά. Το τρέχον συμβόλαιο του νεαρού παίκτη αγγίζει τις 750.000 ευρώ.

Τώρα έρχονται οι Ρώσοι, οι οποίοι του προσφέρουν 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η εφορία στη Ρωσία (13%) δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη της Γερμανίας (45%). Ουσιαστικά το κασέ του Παπαδόπουλου θα ανέβει τέσσερις φορές πάνω και θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Σχόλιο: Όπως φαίνεται είναι πλέον θέμα χρόνου για μια τεράστια μεταγραφή για τον μικρό. Εγώ απλά να ευχηθώ καλά μυαλά και να μην γίνει νέος... Σεϊταρίδης!!

UPDATE: Το deal φαίνεται πως χάλασε και - τουλάχιστον για την ώρα - ο μικρός έχει την δυνατότητα να κάνει δηλώσεις του τύπου "έχω καλύτερες προοπτικές στο γερμανικό πρωτάθλημα". Τα λεφτά είναι πολλά βέβαια, οπότε ας ελπίσουμε να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα γιατί θα είναι κρίμα για το ταλέντο του...

No comments:

Post a Comment