Sunday 1 August 2010

My Review: My mom's new boyfriend (2008)

Η φωτογραφία δεν είναι τυχαία! Τι να σχολιάσεις για μια ταινία που διαφημίστηκε ως ακόμη ένα come-back της (θεάς) Meg Ryan, αλλά... κατέληξε να βγεί κατευθείαν σε... DVD;;

Η ταινία πραγματικά δεν στέκει κριτικής ή σοβαρού σχολιασμού - το story είναι απλοικό σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να έχει γραφτεί από... 12χρονο, ενώ η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες... αφήστε το καλύτερα!

Τώρα που το ξανασκέφτομαι και σεβόμενος την όποια προσπάθεια χρειάστηκε για να γυριστεί αυτή η ταινία, δεν γράφω τίποτα παραπάνω..

Ένα τελευταίο - προσωπικό - σχόλιο για την πολυαγαπημένη μου (forever and ever) Meg!

Με πιάνει η καρδιά μου να την βλέπω πως έχει πλέον... καταντήσει μετά την πλαστικές, τις προσθετικές χειλιών και τα botox!

Ένα κορίτσι που στα 80s και στα 90s ήταν πραγματικά σαν τα κρύα τα νερά (όχι απλά super γλυκειά, αλλά και μια πολύ όμορφη και sexy γυναίκα - θυμάμαι πως όταν την είχα πρωτοδεί στο Innerspace δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της!!) αποφάσισε να υποκείψει στους - απαράβατους - κανόνες του Hollywood που θέλουν τις 40+ πρωταγωνίστριες στο full... πλαστικοποιημένες και για... κακή της τύχη, η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο... ασθενής κατέληξε να μοιάζει με τον... Joker! Κρίμα... Απλά κρίμα...

No comments:

Post a Comment