Wednesday 18 August 2010

Η αμφισβήτηση για την αμφισβήτηση!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν ρεπορτάζ Ολυμπιακού το "παίζουν" και προπονητές! Και σίγουρα δεν είναι ούτε η τελευταία!

Αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει την πλάκα του όταν μαζεύονται 5-6 δημοσιογράφοι παλιάς σχολής, παραδέχονται πως έναν παίκτη δεν τον έχουν δει και δεν τον γνωρίζουν, αλλά παρόλα αυτά το θεωρούν απολύτως φυσιολογικό να τον... κράξουν!

Είναι η αξία βλέπετε που τους είχε δώσει η προηγούμενη διοίκηση: με προσεκτικές και επιλεγμένες διαρροές, που περνάγανε το οποίο μήνυμα ήθελε η διοίκηση να περάσει.. Έτσι γαλουχήθηκαν, αυτό συνεχίζουν να κάνουν - για πραγματικό ρεπορτάζ ούτε λόγος!!

Δημοσιογράφος φυσικά δεν είμαι, ούτε και κριτής των πάντων, αλλά υποθέτω πως η στοιχειώδης δεοντολογία επιβάλλει να ΜΗΝ καταθέσεις άποψη αν δεν γνωρίζεις τίποτα για τον φόνο, έτσι δεν είναι;

Και ναι, ο Όσκαρ ήταν μια αποτυχημένη μεταγραφή του Valverde, από που κι ως που όμως αυτό προεξοφλεί πως θα αποδειχθεί τέτοια και ο Φούστερ; Δεν αξίζει δηλαδή να περιμένουμε κάποια δείγματα γραφής και μετά να κρίνουμε;

Όπως και να χει, μαγκιά και του Ernesto και του Βαγγέλη που προχωράνε όπως αυτοί κρίνουν σωστό και όχι όπως τους επιβάλλουν οι γνωστοί δημοσιογράφοι - που βαριούνται να κάνουν ρεπορτάζ μέσα στην ραστώνη του Αυγούστου!

ΥΓ. Ο Valverde θα κριθεί για τις επιλογές των παικτών ή για το σύνολο που θα παρουσιάσει μες το χειμώνα;;

No comments:

Post a Comment