Wednesday 9 December 2009

Μα δεν ήξερες...

...δεν κράταγες τουλάχιστον και μια πισινή;;;

Το post αυτό είναι αφιερωμένο σε έναν - ανώνυμο - αναγνώστη του blog με τον οποίο είχαμε μια αρκετά μακρά διαφωνία το καλοκαίρι που μας πέρασε σχετικά με την μεταγραφή του Von Wafer, το πλάνο Γιαννάκη και την ανοχή των Αγγελοπουλαίων.

Τις δικές μου θέσεις τις ξέρετε, ε, ο φίλος αναγνώστης ήταν στο τελείως άλλο άκρο.

Με αφορμή την - φημολογούμενη - αποχώρηση του Von Wafer (και μάλιστα πληρώνοντάς του κάποιο μέρος του συμβολαίου του) νομίζω ότι δικαιώνομαι..

Ο δράκος εισηγήθηκε την απόκτηση ενός παίκτη τον οποίο ο ίδιος ο Αγγελόπουλος αποκάλυψε στον Παπαδογιάννη ότι δεν τον ήξερε, αλλά του έκανε συμβόλαιο 1.6-1.7 εκατομμύρια, μόνο και μόνο για να ικανοποίησει τον προπονητή. Μόλις 3-4 μήνες μετά, ο δράκος αντιλαμβάνεται ότι ο παίκτης δεν του κάνει και ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να αποδεσμευτεί όσο γίνεται με λιγότερη χασούρα.

Φταίει ο παίκτης;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ! Καλά καλά δεν τον έχουμε δει να παίζει. Αλλά αλήθεια, αυτό το super πλάνο του Γιαννάκη για τον φετινό basketικό Ολυμπιακό θα το μάθουμε ποτέ; Έχει μήπως καταλάβει κανείς τι φιλοσοφία προσπαθεί να εμφυσήσει στην ομάδα; Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που προσπαθεί συνειδητά ο Ολυμπιακός να εφαρμόσει στο παιχνίδι του;

Και στην τελική, ας μας πουν οι Αγγελόπουλοι, πότε επιτέλους θα κριθεί ο Γιαννάκης;;

No comments:

Post a Comment