Wednesday 2 December 2009

Ε όχι κι έτσι...

Κι εμείς Ολυμπιακοί είμαστε κ. Νικολακόπουλε, αλλά τέτοια σχόλια δεν γίνονται ούτε μέσα από την 7.. ΗΜΑΡΤΟΝ!!

http://www.sport-fm.gr/article/207085

Να ρίξουμε μία ματιά στα γκολ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό εδώ και μία ολόκληρη εξαετία; Δεν έχει ενδιαφέρον ρε παιδί μου; Διότι, είναι ο έκτος χρόνος που ο Παναθηναϊκός βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού. Πέντε πρωταθλήματα τα πήρε ο Ολυμπιακός και φέτος μέχρι στιγμής φυσικά είναι πρώτος. Έστω με βραχεία κεφαλή. Πάμε λοιπόν.

Φέτος, ο ΠΑΟ δεν έβαλε γκολ στον Ολυμπιακό, στο ένα παιχνίδι που έπαιξαν στο Καραϊσκάκη και στο οποίο έχασε 2-0.

Πέρσι, ο ΠΑΟ επίσης δεν έβαλε γκολ στον Ολυμπιακό, αφού και τα δύο παιχνίδια τέλειωσαν 0-0.

Πρόπερσι, οι δύο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές κι ο Παναθηναϊκός σκόραρε στη μία. Στο κύπελλο ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-0 στο Καραϊσκάκη και στη Λεωφόρο το ματς έληξε 0-0. Στο ντέρμπι πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, που έληξε 1-1, έβαλε γκολ ο Εντόϊ. Αν θυμάστε, η μπάλα στη σέντρα του Σαλπιγγίδη είχε περάσει ξεκάθαρα και είχε βγει άουτ. Δηλαδή, μιλάμε για ένα άκυρο γκολ. Χωρίς καμία αμφισβήτηση.

Πάμε ένα χρόνο πίσω, την χρονιά του…θριάμβου του ΠΑΟ, που κέρδισε και τα δύο ντέρμπι με 1-0. Στο ΟΑΚΑ με κεφαλιά του…Κωστούλα και στο Φάληρο με πάσα του…Ανατολάκη στον Σαλπιγγίδη!

Πάμε ακόμη πιο πίσω. 2-0 στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός και 3-2 στο Καραϊσκάκη. Το ένα γκολ του ΠΑΟ με ψεύτικο πέναλτι. Χωρίς καμία αμφισβήτηση. Και το άλλο ο Γκέκας, όταν το σκορ ήταν 3-1 και οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να βάλουν άλλα δύο γκολ για να πάρουν το πριμ του μισού εκατομμυρίου Ευρώ του Κόκκαλη.

Άντε να πάμε κι έξι χρόνια πίσω. 1-0 στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και 1-0 στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός! Το γκολ ο Κωνσταντίνου. Το μοναδικό…κανονικό του ΠΑΟ επί του Ολυμπιακού σε μία ολόκληρη εξαετία! Άλλα δύο ήταν ουσιαστικά αυτογκόλ και άλλα δύο προσφορά της διαιτησίας (Καλόπουλος και στις δύο περιπτώσεις). Και του Γκέκα απλά μείωση του σκορ και της ξεφτίλας που διαγράφονταν από ένα πιθανότατο 4-1…

Ε, συγνώμη ρε παιδιά, θέλει ο ΠΑΟ να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή με ένα…κανονικό γκολ στα έξι χρόνια, δηλαδή σε 12 συνολικά μεταξύ τους παιχνίδια; Κι επειδή έβαλε ο…Μήτρογλου τα γκολάκια, εύκολα μπορεί κάποιος να πει, «που πας ρε Καραμήτρο»;

No comments:

Post a Comment