Tuesday 15 December 2009

Μα δεν μπορώ να ακούω πια υπερβολές..

Τι έγραψε πάλι το άτομο;; Ο κ. Γεωργακόπουλος, που όλοι θυμόμαστε πως το καλοκαίρι αποθέωνε την διοίκηση για την super επιλογή... Κετσπάγια, τώρα γράφει για ερασιτεχνισμούς στην περίπτωση (Τρε)Λούα-Λούα..

Είναι αβάσταχτη η ελαφρότητα με την οποία οι ίδιοι οι άνθρωποι της ΠΑΕ απαξιώνουν μια πραγματικά καλή μεταγραφή. Αν πιστεύεις έναν παίκτη και θέλεις να του δώσεις κίνητρο, τον περνάς από ιατρικές εξετάσεις, άντε και από εργομετρικά να δεις πού βρίσκεται από πλευράς ετοιμότητας, υπογράφεις συμβόλαιο και… τέλος!

Δεν τον κάνεις… ρόμπα 29 χρονών άνθρωπο, να του ζητάς να πάει να «δοκιμαστεί» για να δεις αν θυμάται ή ξέχασε τη μπάλα που ήξερε πριν ενάμιση χρόνο! Μην τρελαθούμε τελείως. Και ρωτάω εγώ ο ευέξαπτος… Ωραία, τον δοκιμάζεις, τον βλέπει ο Ζίκο και τον «κλείνεις». Πόσο… όμορφα θα νιώσει ο ίδιος όταν ξέρει ότι δεν τον πιστεύεις εσύ ο ίδιος που τον επέλεξες και με τι όρεξη θα σου προσφέρει μετά;

http://www.gazzetta.gr/bloggers/georgakopoulos/item/60825-ερασιτεχνικοί-χειρισμοί

Μαααααάλιστα... Δεν είναι δηλαδή ερασιτεχνισμός η πρόσληψη Κετσπάγια (όχι, όχι, μα και βέβαια όχι, πάμε όλοι μαζί, ΟΧΙ), αλλά είναι το να ζητάς από έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ποδοσφαιριστή να σου αποδείξει ΜΕΣΑ στο γήπεδο αν πραγματικά είναι σε κατάσταση να βοηθήσει..

Ότι να ναι..

Και φυσικά ο Τρεζόρ έφυγε ΑΔΙΚΑ από τον Ολυμπιακό και φυσικά ΕΠΡΕΠΕ να του δοθεί ξανά η ευκαιρία να φορέσει την ερυθρόλευκη, αλλά να είμαστε και λιγάκι ρεαλιστές, έτσι;; Έχει 1.5 χρόνο να παίξει μπάλα! Γιατί sorry κιόλας, αλλά αν όντως λόύφαρε στις προπονήσεις στον Ολυμπιακό, μην περιμένετε να πιστέψω πως έκανε καθόλου προπόνηση στο Κατάρ..

Φυσικά και να δοκιμαστεί λοιπόν, να τον δει και ο καθ' ύλην αρμόδιος (Ζίκο) και αν του κάνει (που θα του κάνει..) να υπογράψει..

ΥΓ. Είναι πραγματικά απίστευτη η ελαφρότητα του δημοσιογράφου που με απίστευτη ευκολία γράφει για "άντε και από εργομετρικά", ενώ ήδη την έχουμε "πατήσει" φέτος με τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά του Derbyshire..

No comments:

Post a Comment