Friday 17 April 2009

Χα χα χα, δεν είναι με τα καλά τους αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες...

Το άρθρο αυτούσιο από το contra.gr

Εντονο διάλογο με οπαδούς του ΠΑΟΚ είχε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην Πολίχνη, όπου βρίσκεται για να περάσει τις άγιες μέρες του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε βγει για καφέ με φίλους όταν έγινε αντιληπτός από μερίδα οπαδών του δικεφάλου, οι οποίοι του ζήτησαν σε έντονο ύφος να αποχωρήσει από την περιοχή, αφού θεωρούν ότι τους πρόδωσε μετά τη φυγή του από την ομάδα.
Οσο περνούσε η ώρα, ο κόσμος ολοένα μεγάλωνε, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την Αστυνομία αφού η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Ωστόσο, ο Σαλπιγγίδης, με δική του ευθύνη, έδιωξε το περιπολικό το οποίο έσπευσε στην περιοχή, θεωρώντας πως το περιστατικό θα λάβει τέλος. Οντως έτσι έγινε, μιας και ο 27χρονος επιθετικός άνοιξε διάλογο σε ήρεμο ύφος με τους οπαδούς, οι οποίοι πήραν τις απαραίτητες εξηγήσεις για το τι έγινε εκείνο το καλοκαίρι, του 2006.
"Είμαι ΠΑΟΚ και το ξέρετε όλοι. Το έχω δηλώσει και στο περιοδικό του Παναθηναϊκού. Αν ήξερα ότι θα αναλάμβανε ο Ζαγοράκης, δεν θα έφευγα ποτέ", φέρεται να δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο στράικερ του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο να του ζητά να βγει επίσημα να τοποθετηθεί και να δημοσιοποιήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.
Κουβέντα στην κουβέντα και αφού δόθηκαν εξηγήσεις, η κατάσταση αποκλιμάκωθηκε και το συμβάν έληξε δίχως παρατράγουδα με τους οπαδούς να αποθεώνουν τον Σαλπιγγίδη(!), τονίζοντας την αγάπη προς το πρόσωπό του.


Τελικά δεν είναι τρελοί μόνο αυτοί οι Ρωμαίοι...

No comments:

Post a Comment