Friday 23 March 2012

Θαύμα, θαύμα!!!

http://news247.gr/ellada/politiki/katw_apo_tesseris_monades_h_diafora_nd_-_pasok.1704300.html

Άνοδο του ΠΑΣΟΚ και πτώση της Νέας Δημοκρατίας δείχνουν τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα.

Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research που δημοσιεύει το "Βήμα της Κυριακής", συγκεντρώνει 18,1% και το ΠΑΣΟΚ 14,3%.

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Σύριζα με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.

Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%. Οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 25,1%.

Στο ερώτημα για την καταλληλότητα στην πρωθυπουργία όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9% και προηγείται του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έχει 21,7%, το 52,5% απαντά "κανένας από τους δύο".

Σχόλιο: Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να βάλω τα κλάμματα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την (υπέροχα σκηνο-θετημένη) δημοσκόπηση, η ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον Βαγγέλη Βενιζέλο ήταν ΑΠΟ ΜΟΝΗ της ικανή να "ανεβάσει" το ΠΑΣΟΚ από τα μονοψήφια στα... διψήφια ποσοστά και να μετρατρέψει τις εκλογές σε... ντέρμπι! Wow, τελικά αυτή η χώρα ΔΕΝ θα αλλάξει ΠΟΤΕ! Όχι γιατί δεν μπορεί, αλλά απλά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...!!!

No comments:

Post a Comment