Monday 19 March 2012

Εύκολη κριτική με... αχρείαστες σπόντες


«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε. Είναι καλό σήμερα να ξεχάσουμε όσα συνέβησαν. Η Ελλάδα διανύει μεγάλη κρίση και δεν θέλω να μας συζητάνε και γι' αυτά στο εξωτερικό, να μην δίνουμε τροφή για να μας χλευάζουν περισσότερο. Για εμάς υπάρχει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι με καταλαβαίνετε.

Θέλω οι ξένοι όμως και ο Ερνέστο να έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και να το στηρίξουμε όλοι μας περισσότερο. Τώρα θα πρέπει να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ. Είμαι Έλληνας και θέλω να προστατεύσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα θλιβερά που έγιναν σήμερα θέλω να τα ξεχάσουμε και να μην τα προβάλλουμε. Εμείς δεν θα στείλουμε DVD ούτε στην UEFA ούτε στην ΕΠΟ ούτε θα κάνουμε δηλώσεις πάνω σε αυτά που έγιναν.

Θέλω να τα ξεχάσουμε να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά. Αυτό ζήτησα και από τους οπαδούς που ήταν αγανακτισμένοι με όσα είδαν. Επέδειξαν άψογη συμπεριφορά και θέλω να συνεχίσουν έτσι γιατί αυτή είναι η μαγκιά, σε αυτές τις ασχήμιες να συγκρατηθείς και να έχεις επίπεδο.

Αυτό είναι μαγκιά. Οι ασχήμιες είναι εύκολες αλλά μαγκιά είναι να συγκρατείται κάποιος. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα πρέπει να πάρουμε κι άλλες νίκες για να έρθει ο τίτλος.
Εχουμε κι άλλα ματς έχουμε κι άλλες νίκες να κάνουμε. Στόχος μας είναι το νταμπλ. Η σημερινή νίκη σας είχα πει και το βράδυ της Πέμπτης την ήθελα περισσότερο από το να νικήσετε την Πέμπτη.
Ο Ολυμπιακός έχει συνέχεια, έχει μέλλον. Παίξατε πολύ καλά στην Ευρώπη και εύχομαι να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να έχουμε ανάλογη συνέχεια και του χρόνου στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα τα πάτε ακόμη καλύτερα.

Εχουμε έναν προπονητή που μπορεί να δουλέψει σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά μένει εδώ μαζί μας γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό και θέλει να μας βοηθήσει. Όσο για τα πριμ που σας έχουμε κόψει, μην τα λαμβάνετε υπόψιν σας και θα πάρετε πολλά περισσότερα. Δεν θέλω να ανησυχείτε για τίποτα. Εσείς να είστε καλά, να συνεχίσετε έτσι και θα έρθουν και άλλα πριμ. Θα σας έλεγα για μπουζούκια αλλά την Τετάρτη έχουμε Κύπελλο...

Συγχαρητήρια και πάλι και μην ξεχνάτε πάνω από όλα και ζήτω ο Ολυμπιακός».

Σχόλιο: Όχι, καλό θα είναι να μην ξεχάσουμε ότι έγινε.. Ούτε τα χθεσινά, αλλά κυρίως να μην πούμε πως τα περσινά (δικά μας κατορθώματα) είναι... ξυνά σταφύλια! Κι αυτό ναι, το λέει ένας Ολυμπιακός.. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η... καφρίλα! Απ' όλες τις μεριές!! Ως πότε θα επιτρέπεται στους οπαδικούς "στρατούς" να βγάζουν τα απωθημένα τους εντός κι εκτός γηπέδου;; Ποιούς εξυπηρετεί όλο αυτό το σκηνικό;;;

No comments:

Post a Comment