Sunday 25 July 2010

Ολυμπιακός καλεί Πρίντεζη!  -   SPORT 24

Ολυμπιακός καλεί Πρίντεζη! - SPORT 24

Ο Ολυμπιακός αναζητά ενίσχυση στις θέσεις μέσα στη ρακέτα. Όχι μόνο σε αυτή του σέντερ, αλλά και αυτή του πάουερ φόργουορντ. Υπ' αυτή την έννοια ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη δεν στερείται λογικής με βάση το μεταγραφικό πλάνο του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Κι ίσως γι' αυτό στην Ισπανία έχει αρχίσει η σχετική κουβέντα. Η ισπανική εφημερίδα Opinion de Malaga επικαλείται φήμες της τελευταίας στιγμής και κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να φέρει πίσω στον Πειραιά τον διεθνή φόργουορντ.

Το ζήτημα, βεβαίως, είναι αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ή αν το δημοσίευμα εκπορεύεται από φήμες, που στην ουσία εκφράζουν την επιθυμία της Μάλαγα να ξεφορτωθεί τον παίκτη. Θα φανεί τις επόμενες ώρες. Πάντως ο Πρίντεζης είναι μια καλή λύση για τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, όχι μόνο λόγω της αξίας και του δεδομένου "ερυθρόλευκου" παρελθόντος του, αλλά και επειδή είναι Έλληνας και δεν θα πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Σχόλιο: Ας ελπίσουμε όλοι προς πρόκειται απλά για καλοκαιρινές (μετεγγραφικές) φήμες.. Συμφωνώ πως είναι μια σχετικά καλή και φτηνή λύση, αλλά... 10 Nielsen και 10 Πριντεζίδες δεν κάνουν ούτε το ένα δαχτυλάκι του Kleiza και καλά θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι να αφήσουν τα... μπαλώματα και να επικεντρωθούν σε παίκτες αξίας!! 7 εκατομμύρια γλύτωσαν απ' το φετινό συμβόλαιο του Childress και άλλα 2.5 από το συμβόλαιο του Kleiza - είναι αστείο να διαβάζουμε για λύσεις Πρίντεζη ή για διάθεση να ρίξουμε το κασέ του... Σοφοκλή κάτω από το 1 εκατομμύριο! Μεγάλος προπονητής ο Duda, αλλά μάγος δεν είναι...

No comments:

Post a Comment