Sunday 25 July 2010

Ετοιμάζεται για Σάλκε ο Ραούλ  -   SPORT 24

Ετοιμάζεται για Σάλκε ο Ραούλ - SPORT 24

Ο 33χρονος επιθετικός που έχει πετύχει 323 γκολ σε πάνω από 700 συμμετοχές αποτελώντας τη "σημαία" της "Βασίλισσας" θα αλλάξει σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα ο Ισπανός φορ αναμένεται να εγκαταλείψει την Μαδρίτη με ελεύθερη μεταγραφή καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για την νέα σεζόν.

Ήδη πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ραούλ έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τη Σάλκε που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ "βλέπει" στο πρόσωπο του Ισπανού φορ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Κουράνι. Μάλιστα προανήγγειλε για την νέα εβδομάδα τις επίσημες ανακοινώσεις λέγοντας:"Φαίνεται πολύ πιθανό ότι ο Ραούλ θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα".

Σχόλιο: Ο Σπανούλης δεν είναι παίκτης-σημαία! Ο Σοφοκλής δεν είναι παίκτης σημαία! Ο Beckham όταν έφυγε από την ManUnited δεν ήταν παίκτης-σημαία, ούτε ο Zidane όταν άφησε την Juventus για την Real. Ο Raul όμως είναι ΠΑΙΚΤΗΣ-ΣΗΜΑΙΑ και η αποχώρησή του από την Real είναι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ δείγμα του πόσο επαγγελματικός είναι πλέον ο αθλητισμός στις μέρες μας!

No comments:

Post a Comment