Friday 23 July 2010

Κάτι... ήθελε ο «Ρίμπο» | Gazzetta.gr

Κάτι... ήθελε ο «Ρίμπο» | Gazzetta.gr

Ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο έδωσε το «παρών» στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέσα και τα σενάρια επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους» σε διοικητικό πόστο... φούντωσαν.

Λίγο οι δηλώσεις μετάνοιας, λίγο οι «ύμνοι» υπέρ των φίλων του Ολυμπιακού και ο Ριβάλντο... επέστρεψε στο «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει την επαναληπτική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Μπέσα.
Αυτή η κίνηση του Βραζιλιάνου πρώην σούπερσταρ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από την πλειοψηφία των φίλων του πειραιώτικου συλλόγου.

Κάποιοι είπαν ότι πλέον με την αλλαγή της διοίκησης ο «Ρίμπο» μυρίστηκε... «ζεστό» χρήμα και θέλει να σπεύσει να κάνει δουλειές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σαν μάνατζερ Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών, κάποιοι φαντάζονται τον άλλοτε παίκτη των «ερυθρόλευκων» τεχνικό διευθυντή στο μέλλον, ενώ άλλοι σκέφτηκαν ότι ο εκ των «θρύλων» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδειξε ξανά την αγάπη του προς τον σύλλογο του Πειραιά με την παρουσία του στο γήπεδο.

Σχόλιο: Βρε, βρε, βρε... Καλώς τα παιδιά! Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να ερμηνεύσει κανείς τις δηλώσεις μετάνοιας του Ρίμπο! Προφανώς και μυρίστηκε χρήμα και σπεύδει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις και πιθανές ευκαιρίες.. Αυτό που βέβαια ξεχνάει ο... αγαπητός Ρίμπο είναι πως ο κόσμος έχει ξενερώσει εδώ και πολλά χρόνια με την πάρτη του και ο Μαρινάκης ενδιαφέρεται να στελεχώσει την ομάδα με ανθρώπους που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τον αγαπάνε και τον πονάνε τον Ολυμπιακό! Sorry Ρίμπο, αλλά πιθανότατα την... δουλειά θα την χαλάσουν κάποια... 4 δαχτυλάκια!!!

No comments:

Post a Comment