Friday 23 July 2010

Μιλούν ξανά Ολυμπιακός- «Σόφο» | Gazzetta.gr

Μιλούν ξανά Ολυμπιακός- «Σόφο» | Gazzetta.gr

Μετά από σαράντα μέρες σιωπής ο Ολυμπιακός μίλησε ξανά με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και είναι έτοιμος να μπει γερά στο κόλπο της συμφωνίας μαζί του.

Ο Ολυμπιακός από το τέλος του πρωταθλήματος και έπειτα δεν προσέγγισε τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με στόχο να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Τον άφησε ελεύθερο να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες και να δοκιμαστεί στο σάμερ λιγκ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Οι επιδόσεις του στο Λας Βέγκας δεν ήταν τόσο καλές και έτσι το ενδιαφέρον των Κλίπερς ατόνησε και σε συνδυασμό με την αλλαγή προπονητή, δεν δέχθηκε τελικά πρόταση από το ΝΒΑ, όπως επιθυμούσε. Γύρισε νωρίτερα στην Ευρώπη έχοντας στα χέρια του μόνο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, το οποίο όμως δεν μετουσιώθηκε σε συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, βρήκε πεδίο δράσης και κρατώντας ανοικτή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη κανόνισε ραντεβού για να τεθούν σε νέα βάση οι συζητήσεις μαζί του. Στη συνάντηση που έγινε οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να κατέβουν κατά πολύ οι απαιτήσεις του παίκτη, οι οποίες έφθαναν το 1,5 εκατομμύριο ετησίως αρχικά.

Σχολιο: Χα χα χα χα, ο ΠΑΟ παίρνει τον (παικταρά!) Μάριτς και ξαφνικά Ολυμπιακός και Σόφο βρίσκονται ξανά σε επαφές! Αστεία πράγματα συμβαίνουν με αυτούς τους κακομαθημένους (ο Θεός να τους κάνει) επαγγελματίες αθλητές! Ο Σόφο που ήθελε ΝΒΑ, αλλά θα υπέγραφε χωρίς δεύτερη σκέψη με τον ΠΑΟ (μετά τα τόσα... δεινά που πέρασε στον Ολυμπιακό) τώρα που φαίνεται να μένει χωρίς προτάσεις (παικταρά μου εσύ!) δέχεται να μιλήσει με τον Ολυμπιακό (σ ευχαριστούμε, μεγαλόψυχε Σόφο!) Και οι Αγγελόπουλοι τι κάνουν; Αντί να χτυπήσουν δυνατά για... Άλεξ Μάριτς (Ντούντα, δεν σου κάνει ο Μάριτς μπρε;;;), αφήνουν τις μέρες να περνάνε με την ελπίδα να αφήσει το... Χιούστον ελεύθερο τον Άντερσον και ταυτόχρονα διαρρέουν ένα σωρό ονόματα μέτριων σέντερ για να... δείξουν στον Σόφο πως δεν τον έχουν και πολύ ανάγκη... Αστειότητες..

No comments:

Post a Comment