Tuesday 31 May 2011

Ρε παιδιαααααααααά, μας βλέπουν...

http://www.gazzetta.gr/article/item/198244-parapona-aggelopoulon-se-vasilakopoulo

Τα αφεντικά των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην αποχή τους από τις κληρώσεις διαιτητών στην ΚΕΔ (σ.σ. από το τέλος της περσινής σεζόν). Στην ουσία βεβαίως δεν πήγαν στην... κλήρωση αλλά το timing και ο τόπος που επέλεξαν δεν είναι τυχαίος, καθώς το γραφείο του Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚ είναι δίπλα ακριβώς από εκεί που έγινε η κλήρωση των επόμενων τελικών!

Οι Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, ώστε να του εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση της ομάδας τους από τη διαιτησία στο ματς του ΟΑΚΑ αλλά και να ζητήσουν ίση αντιμετώπιση στους επόμενους αγώνες.

Στην κλήρωση πάντως δεν παρέστησαν. Τον τρίτο τελικό του ΣΕΦ θα σφυρίξουν οι Γκόντας, Κορομηλάς, Αφεντουλίδης και τον τέταρτο τελικό, εφόσον χρειαστεί, θα διευθύνουν οι Πηλοΐδης, Τανατζής, Καρακατσούνης.

Σχόλιο: Κορυφαίες σκηνο-θεσίες! Αυτός ο Πηλοΐδης που θα σφυρίξει τον 4ο τελικό, είναι ο ίδιος Πηλοΐδης που (δεν) σφύριξε το περίφημο πλέον non-call; Μισό λεπτό για να καταλάβω δηλαδή, αν ο Ολυμπιακός πάει ξανά στο ΟΑΚΑ και πασχίζει να πάρει το 2πλο, ένας εκ των διαιτητών θα είναι ο... Πηλοΐδης;; Τσάμπα η συνάντηση με τον Βασιλακόπουλο παιδια..

No comments:

Post a Comment