Sunday 18 April 2010

House M.D. - Season 6 (Story so far...)

Οι τακτικοί αναγνώστες θα ξέρετε πως είμαι μεγάλος fan του House, λόγω του μοναδικού, καυστικού χιούμορ του και της detective-ικής κουλτούρας των επεισοδίων... Η μόνη σειρά που συνδύαζε τόσο ιδανικά μυστηρίο (έστω και ιατρικό) με καυστικό χιούμορ..

Δυστυχώς όμως, πρέπει να παραδεχτώ πως μέχρι στιγμής η 6η season είναι μια μεγάλη αποτυχία!!!

Κάτι που είχε ήδη αρχίσει να διαφαίνεται με την - παράτολμη, πρωτοποριακή, αλλά δυστυχώς αποτυχημένη - αλλάγη του team του House με 3 νέα - άφθαρτα, αλλά και επιεικώς αδιάφορα - πρόσωπα, φέτος φαίνεται να παίρνει την τελειωτική του μορφή...

Επεισόδια άνευρα, με αδιάφορα μυστήρια, που συνήθως - πλέον - λειτοργούν ως sub-plots και όχι ως κύρια ιατρικά μυστήρια.. Ήδη φέτος έχουμε δει 4-5 character επεισόδια, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα χρόνια - έλλειψη φαντασίας;; Τέλμα;;

Όπως και να χει, επειδή εγώ αυτήν την σειρά την έχω αγαπήσει, καλό θα είναι η δημιουργική ομάδα να πάρει κάποιες αποφάσεις.. Ή βρίσκουν ένα τρόπο να γυρίσουν πίσω στις ρίζες τους (one-man House show, με καυστικό, βιοτριολικό χιούμορ που δεν αφήνει τίποτα και κανέναν όρθιο, αλλά συγχωρείται λόγω ιατρικού genious) ή καλύτερα να το κλείσουνε το μαγαζί..

Γιατί είναι κρίμα στο επεισόδιο 16 της 6ης season να βλέπω την αδιάφορη 13 (Thirteen) να παίζει "Θάρρος ή Αλήθεια"¨με τον Wilson.. ΗΜΑΡΤΟΝ!

No comments:

Post a Comment