Friday 23 April 2010

"ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ"

http://fimotro.blogspot.com/2010/04/blog-post_5984.html

Σε σχετική έρευνα, στη Γερμανία το 63.3% των ερωτηθέντων είπε ότι η επιστροφή Σουμάχερ ήταν λάθος, παρόλο που η επιστροφή του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην ενεργό δράση "πλημμύρισε" με ενθουσιασμό εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο.
Ο ίδιος πίστευε πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος, ώστε να προσαρμοστεί ξανά στις ανάγκες του σπορ και να είναι ανταγωνιστικός. Ωστόσο, στα πρώτα τέσσερα Grand Prix δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι ο… Σουμάχερ! Ο πιλότος που πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ξέραμε ότι κατά 99% θα είναι εκείνος που θα πάρει πρώτος την καρό σημαία. Ο Σουμάχερ, πλην του γεγονότος ότι είναι 10ος στην κατάταξη των πιλότων, έχει χάσει κατά κράτος από τον teammate του, Νίκο Ρόσμπεργκ την εσωτερική "μάχη".
Σε έρευνα στη Γερμανία που έκανε η εταιρία Proimit, για το αν ήταν σωστή η επιλογή του "Σούμι" να επιστρέψει, το 63.3% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι ήταν λάθος, ενώ μόλις το 33.5% βλέπει θετικά το comeback του Γερμανού.
Μάλιστα, έντονη κριτική έκανε και ο άλλοτε teammate του στη Benetton, Γιος Φερστάπεν μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα "De Telegraaf": "Ίσως να μην έχει χάσει την αίσθηση της οδήγησης, από το διάστημα της τριετούς απουσίας του. Αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι ότι ο Σουμάχερ είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος από σάρκα και αίμα, ο οποίος δεν μπορεί να μαγέψει πια", γράφει χαρακτηριστικά ο Φιλανδός.

No comments:

Post a Comment