Tuesday 28 June 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φεύγει ο Σπανούλης

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φεύγει ο Σπανούλης

http://24wro.blogspot.com/2011/06/o_5894.html


Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ατζέντης των Ίβκοβιτς, Σπανούλη, Κέσελ, Νίλσεν αλλά και Τέπιτς, μίλησε για την νέα εποχή του Ολυμπιακού και την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Σέρβος μάνατζερ κατάφερε να συνάψει τέσσερις συμφωνίες το περασμένο καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, φέρνοντας στο λιμάνι τον Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και τους Βασίλη Σπανούλη, Μάρκο Κέσελ και Ματ Νίλσεν. Μέχρι πρότινος αρκετοί πελάτες του ήταν στον Παναθηναϊκό, αφού εκτός του «Kill-Bill», ήταν εκπρόσωπος και των Πέκοβιτς, Κέτσμαν, ενώ παραμένει ατζέντης του Τέπιτς.

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό, τον ευρωπαϊκό χώρο και η στασιμότητα που παρατηρείται γενικότερα στο ελληνικό μπάσκετ τον έφεραν για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τους Σέρβους δημοσιογράφους να ενδιαφέρονται εντόνως για το τι μέλλει γενέσθαι με τον εθνικό τους προπονητή, αλλά και με τους διεθνείς τους.

Για αυτό το λόγο, ο Σέρβος ατζέντης φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του απαντώντας για σχεδόν δυο ώρες σε πάρα πολλά ερωτήματα. Αρχικά ενημέρωσε πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Ο Ραζνάτοβιτς θα φθάσει στην Ελλάδα για να συζητήσει το μέλλον και του Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίο μάλιστα τόνισε ότι είναι ο παίκτης για τον οποίο «νιώθω τη μεγαλύτερη περηφάνια που τον εκπροσωπώ».

Σχετικά, με το μέλλον του «Kill-Bill» στον Ολυμπιακό, ο Σέρβος ατζέντης τόνισε πως «αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο Σπανούλης έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο λοιπόν, για αυτόν να πάρει τα χρήματα αυτά σε μια χώρα που έχει τέτοια προβλήματα. Δεν έχει πάντως συζητήσει με την Εφές Πίλσεν. Δεν είναι αλήθεια αυτό».

Σχόλιο: Για τα λεφτά ήρθε, για τα λεφτά θα φύγει κιόλας...

2 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete