Monday 6 June 2011

Το γαρ πολύ της θλίψεως....

:: The Player :: Α1 :: «Δίνει» Παναθηναϊκό ο Αγγέλου!

Το σίριαλ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μιλάει στην τηλεόραση του συνδρομητικού καναλιού για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova...

...τα επεισόδια και τον προπηλακισμό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: «Αυτά συμβαίνουν και νομίζω πως, όταν εκπροσωπούν δύο άνθρωποι και προπονητές δύο ομάδες, το να εστιάζει κανείς σε άτομα φεύγει απ' το βασικό πρόβλημα. Εμείς με πολύ ηρεμία και με μεγάλη ανάλυση τα σκεφτήκαμε αυτά. Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ. Η ψυχολογία κι η πίεση είναι κομμάτι του πρωταθλητισμού κι οι δύο προπονητές δίνουν μάχη. Σε δύσκολους καιρούς και με την οικονομική κρίση, οι παράγοντες που είναι στο μπάσκετ προσβάλλονται. Ο Ολυμπιακός προσβλήθηκε. Εγώ, αν ήμουν στη διοίκηση, θα 'χα παραιτηθεί από το ελληνικό μπάσκετ. Έξω από το παιχνίδι έγινα πολλά. Πόσος κόσμος υπήρχε στο γήπεδο και μπήκε με εισιτήριο ή όχι; 30% περισσότερος κόσμος ήταν μέσα. Το πέταλο δίπλα από τον πάγκο μας, που είχε συμφωνηθεί να είναι κλειστό, διαιτητές είπαν ότι δεν έπρεπε να ήταν εκεί κόσμος, αλλά δεν έγινε τίποτα. Από το δίχτυ που είχε τρύπες δεχθήκαμε 19 πέτρες και πολλά δυναμιτάκια, στο φύλλο αγώνος γράφτηκαν δύο πέτρες. Πίσω από τον πάγκο μάς πάταγαν νερά, δε χρειάζεται να βάλουμε πλυντήριο. Στο ημίχρονο βγαίνουμε να κάνουμε ζέσταμα χωρίς προστασία από την αστυνομία και περιφερόντουσαν αλήτες που έβριζαν τον Σπανούλη και το παιδί του. Είπα στον Μάνο Παπαδόπουλο τι θα γίνει και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τον Τανατζή στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ τον ρώτησα γιατί παίζετε με τα νεύρα μας και με απέβαλε. "Θα μου κάψεις του μυαλο" του είπα. Τώρα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τον έβριζε με τα χειρότερα λόγια και δεν έγινε τίποτα. Τέσσερα δευτερόλεπτα από το τέλος ο κόσμος μπαίνει μέσα κι όλη η αποστολή μας δέχεται επίθεση και τραυματιζόμαστε. Πάντως, οι παίκτες και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν τα πάντα για να μας προστατέψουν».

...τον φάκελο «διαιτησία»: «Μπορούμε να πούμε λεπτομέρειες για το ματς, όπου ο Ολυμπιακός σφαγιάστηκε, πέρα από τα όσα έγιναν. Αν τα πράγματα είχαν προετοιμαστεί, αν δεν υπήρχε κάποιος από τους διαιτητές να τα καταγράψει, η μεριά του Ολυμπιακού μπορεί να μιλάει για δόλο. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός, θα έφευγε η αποστολή από το γήπεδο;».

...το ποιος θα έπρεπε να είναι πρωταθλητής Ελλάδος: «Θεωρώ ότι από την παραμονή των ματς των playoffs της Ευρωλίγκα, η αναβολή του Κυπέλλου, η δήλωση του προέδρου του Παναθηναϊκού ότι θα παραιτηθεί, το ότι δεν ήρθα οπαδοί του Παναθηναϊκού στον τελικό κι όλη η παρουσία στη σειρά των τελικών θεωρώ είναι ύποπτη. Είναι ένα προμελετημένο σχέδιο όπου έπεσε μέσα ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είναι ο πρωταθλητής».

No comments:

Post a Comment