Tuesday 31 July 2012

Στο όριο (για μια ακόμη φορά)

http://www.sport-fm.gr/article/569951

Σε οριακό σημείο βρίσκονται τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, όσον αφορά στα ταμειακά διαθέσιμα, σημείωσε ότι είμαστε σε οριακό σημείο. Δεν πήραμε τη δόση που έπρεπε να πάρουμε και έχουμε εκκρεμότητα ομόλογο της ΕΚΤ όπου έχουμε διαβεβαίωση από τον κ. Γιουνκέρ, ότι θα βρεθεί λύση σε αυτό.

Παράλληλα είπε ότι γίνεται σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια ώστε το πακέτο 11,5 να είναι όσο το δυνατό κοινωνικά δικαιότερο και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι λείπει το 1,5 δισ. Ευρώ. Αυτό που μας απασχολεί συμπλήρωσε, είναι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που έχουμε βρει. Ένα πρόγραμμα εκτός στόχων, η ύφεση είναι πολύ βαθύτερη από τις εκτιμήσεις, σχεδόν διπλάσια η ανεργία και πάνω από 54% στα νέα παιδιά.

Με δεδομένη αυτήν την κατάσταση, συμπλήρωσε, θα πρέπει να δείξουμε αξιοπιστία και φερεγγυότητα και οι εταίροι, να μας δώσουμε τους βαθμούς ελευθερίας που χρειάζεται.


Σχόλιο: Υποθέτω πως μετά την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος 40 ημερών που ανακοίνωσε ο Πρωθυουργός, όλα θα φτιάξουν, ε;; E;;;;;;;;;

No comments:

Post a Comment