Sunday 1 April 2012

Απίστευτος Ernesto στην συνέντευξη τύπου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

"Γνωρίζουμε ότι είμαστε πρωταθλητές αλλά εμείς νιώθουμε ότι θέλουμε ακόμη τρεις βαθμούς γιατί δεν θέλουμε να νιώθουμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα για τους τρεις βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον Παναθηναϊκό και θέλουμε την νίκη και στο επόμενο παιχνίδι και να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας.

Όλοι οι τίτλοι ήταν δύσκολοι, είναι σύμπτωση η 27η αγωνιστική. Όπως είπαμε όμως, θέλουμε τρεις βαθμούς ακόμα για να γιορτάσουμε γιατί είναι το δίκαιο και για εμάς αλλά και για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που διακόπηκε το παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια αλλά αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε τον αγώνα της Τετάρτης.

Περάσαμε και από το ντουζ με τα ρούχα. Δύο πράγματα θέλω να σχολιάσω από αυτό που έζησα δύο ημέρες στο Αγρίνιο. Το ταξίδι είχε συνεχώς στάσεις από τον κόσμο που ήθελε να αποθεώσει τους παίκτες αλλά και η υποδοχή στο ξενοδοχείο."

Σχόλιο: Και όχι δεν είναι δήθεν επίδειξη ανωτερότητας. Είναι απλά ο Ernesto Valverde, κύριοι.. Απλά ΚΥΡΙΟΣ, απλά ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο...

No comments:

Post a Comment